Çenesuyu İlkokulu

WEB https://cenesuyuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yenikent Mah. Barış Manço Sok. No54 Derince/KOCAELİ
VİZYON : * 24´er kişilik sınıflarda; * Yaratıcı.güven duygusu veren,ufku geniş,değişime açık insan,, * Türkçeyi çok iyi kullanabilen,yabancı dilleri öğrenmeye istekli, * Çağdaş teknolojileri çok iyi tanıyan ve kullanabilen , * Atatürk ilke ve devrimlerine sahip bireyler yetiştiren, * İnsanlığa yaralı,iyi ve verimli yurttaşlar yetiştirmektir.
MİSYON : * Kocaeli genelinde örnek kurum olmak, * Öğrencileri bir üst eğitim kurumuna ve gerçek hayata hazırlamak, * Teknolojiyi kullanabilmek, * Bilimsel ve çağdaş eğitim yaparak yeni bilgiler üretebilmek, * Araştırıcı,sorgulayan,emeğe ve insan haklarına saygılı, * Çevre bilinci kazanmış ve özgür düşünen, * Demokratik yaşayış kurallarını benimseyen, * Atatürk ilkelerine bağlı, * Düşüncelerini tam ve doğru ifade edebilen, * Spor ve sanat alanlarındaki yeteneklerini geliştirmek için rehber olmak,
BAŞARILAR : 2022 yılı "Trafikte Saygı ve Sabır" konulu resim yarışması Kocaeli Birinciliği, 2022 Yüzme Minikler B Kategorisi Serbest 50 metre Kocaeli ŞAMPİYONLUĞU, 2022 Yüzme Minikler B Kategorisi Sırtüstü 50 metre Kocaeli İKİNCİLİĞİ, 2022 Yüzme Minikler A Kategorisi Kelebek 100 metre Kocaeli İKİNCİLİĞİ, 2022 Yüzme Minikler A Kategorisi Serbest 100 metre Kocaeli ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, 2022 Yüzme Minikler A Kategorisi Serbest 50 metre Kocaeli DÖRDÜNCÜLÜĞÜ. 2022 Yılı Kocaeli Eczacılar Odası "Çocuk Gözüyle Aşı Olmanın Faydaları" konulu resim yarışması Kocaeli Birinciliği. Derince ve Körfez ilçeleri 2022 yılı 23 Nisan Futbol Turnuvası Şampiyonu. 2021 yılı "Yüreklerde Akîf, Dillerde Hürriyet" temalı resim yarışmasında Kocaeli Birinciliği. 2021 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışması Kocaeli Üçüncülüğü. 2020 Yılı 10 Kasım Atatürk´ ü Anma Resim Yarışması´ nda İlçe Birinciliği.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 13.45-18.45
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : 100 ve 103 NUMARALI OTOBÜSLER
Yerleşim Yeri : Okulumuz Derince İlçesine Bağlı Yenikent Mah. bulunmaktadır. Adres:Yenikent Mah. Barış Manço Sok No:54 Derince/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 13 km dir. İlçe merkezine uzaklığı ise 4 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Okul Sporları Projesi kapsamında voleybol, basketbol, jimnastik ve atletizm dersleri eğitim-öğretim yılı boyunca devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında STEM projelerine başlamıştır.
Proje Çalışmaları : Okulumuz, eTwinning çalışmaları nedeniyle "eTwinning School" yani "eTwinning Okulu" etiketiyle ödüllendirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2019/2020 eğitim-öğretim yılında Erasmus+KA101 "Özel Eğitimde Olumlu Davranışlara Erişim" isimli okul eğitimi personel hareketliliği projesi gerçekleştirilmiştir.
Diğer Hususlar : Okulumuz satranç başta olmak üzere diğer branşlarda da sportif yarışmalara katılmaktadır.